Contactează-ne!

031.333.0331

Cantare

Filtrează Filtrează

Cantare

- 41%
PRP: 180 Lei
159.99 Lei
- 41%

94.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni
- 25%
PRP: 90 Lei
79.99 Lei
- 25%

59.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni

Pregătirea pentru zbor nu a fost niciodată mai ușoară! Cu cântarele de bagaj din selecția eBagaje.ro, îți poți lua adio de la emoțiile și incertitudinile legate de greutatea bagajului înainte de fiecare călătorie cu avionul. Limita de greutate impusă de companiile aeriene poate varia semnificativ, transformând fiecare pregătire de călătorie într-un posibil motiv de stres.

Un cântar de mână pentru bagaje, alături de alte accesorii de călătorie cum ar fi o husă troler este instrumentul perfect. De ce? Pentru a afla dacă bagajul tău se încadrează în limita de greutate admisă, fără a fi nevoit să scoți din obiecte de care ai nevoie. Aceste dispozitive compacte și ușor de utilizat sunt esențiale pentru oricine dorește să călătorească fără griji.

Cântar de bagaj electronic pentru călătorii fără stres

Acum nu mai este nevoie să îți faci griji pentru costurile suplimentare sau pentru timpul pierdut la check-in încercând să rearanjezi conținutul valizelor.

Explorează acum selecția noastră de cântare pentru bagaje pe eBagaje.ro și alege modelul care ți se potrivește cel mai bine. Fii pregătit pentru orice călătorie, simplificându-ți pregătirile și concentrându-te pe partea cea mai plăcută: aventura care te așteaptă. Cu eBagaje, greutatea bagajului tău este întotdeauna sub control. Călătorește fără griji!