Contactează-ne!

031.333.0331

Coșuri de picnic

Filtrează Filtrează

Coșuri de picnic

- 23%
PRP: 740 Lei
639.99 Lei
- 23%

494.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni
- 21%
PRP: 499.99 Lei
459.99 Lei
- 21%

364.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni

Transformă escapadele tale în natură în experiențe de neuitat cu coșurile de picnic din selecția eBagaje.ro! O zi însorită la plajă, un picnic romantic în parc sau o excursie la munte? Ai ghicit, un coș de picnic bine echipat este unul dintre accesorii camping de care ai nevoie.

Selecția noastră de coșuri de picnic cuprinde o varietate de modele practice, echipate cu tot ce ai nevoie pentru a savura mâncarea și băutura în timpul excursiilor tale. Iar un încălzitor portabil este exact ce ai nevoie pentru a completa experiența.

Coșuri de picnic ideale pentru ieșiri la iarbă verde

În plus față de compartimentul principal pentru alimente, coșurile noastre de picnic sunt prevăzute cu accesorii utile precum farfurii, pahare, tacâmuri și alte ustensile necesare pentru a-ți bucura de un picnic complet și confortabil. Designul practic și materialele durabile asigură că coșul tău de picnic va fi alături de tine în numeroase aventuri în natură.

Alege acum coșul de picnic perfect pentru tine și pregătește-te să te bucuri de momente relaxante și delicioase în mijlocul naturii. Comandă acum pe eBagaje.ro și fii gata pentru escapade pline de bucurie și confort!