Contactează-ne!

031.333.0331

Despre noi

Încă din anul 2010 ne-am dorit să oferim clienților noștri tipurile de bagaje pe care și le doresc și de care au nevoie. Am pășit pe piața bagajelor cu pași mărunți, în magazine de profil – apoi ne-am dat seama că singurul mod prin care putem să venim mai aproape de clienții noștri este online.

Din 2010 și până astăzi ne-am dedicat exclusiv comercializării bagajelor, timp în care am construit relații cu branduri renumite și am mizat întotdeauna pe calitatea produselor, pentru a-ți aduce bagajul potrivit la locul potrivit. În prezent, îți punem la dispoziție una din cele mai variate game de accesorii de călătorie din România.

De la rucsacuri, la genți de umăr și trolere, până la portofele și accesorii de călătorit, misiunea noastră este să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături completă pentru toată familia. Astfel, îmbogățim gama de produse de la zi la zi, astfel încât să putem să-ți livrăm nu doar un produs, ci și o soluție – fie că ne referim la gențile de zi cu zi, la trolerele pentru călătorii sau accesoriile pentru depozitat obiectele tale preferate.

În acest moment, echipa noastră se asigură că produsele pe care ți le dorești ajung la tine rapid. Ne dorim să îți oferim flexibilitatea de care ai nevoie, atât în timpul cumpărăturilor, cât și după primirea produsului, astfel că punem preț pe comunicare, promptitudine și pe satisfacția ta. În acest scop, suntem deschiși la orice propunere ai avea pentru îmbunătățirea relației noastre.