Contactează-ne!

031.333.0331

Ai grijă de bagajul tău cu ajutorul unui lacăt pentru trolere și genți pentru voiaj

08/12/2022
de către Suport netsiter
Ai grijă de bagajul tău cu ajutorul unui lacăt pentru trolere și genți pentru voiaj

Cu toții am auzit informații despre cum anume sunt manipulate bagajele în aeroport. În plus, știm că trolerele și gențile de voiaj sunt obiecte care pot atrage ușor atenția, mai ales în spațiile aglomerate. Desigur, știm cu siguranță că nu ne dorim să pierdem lucrurile personale. 

Ei bine, pentru toate aceste probleme există soluția lacătelor pentru bagaje. Acestea sunt soluții suplimentare care pot proteja trolerele, gențile de voiaj sau chiar rucsacurile atunci când tu călătorești. 

Majoritatea bagajelor sunt prevăzute deja cu sisteme de siguranță. Însă, de cele mai multe ori, aceste sisteme pot fi ușor deteriorate. Plus că, în timp, se vor uza iar protecția asigurată nu va mai fi atât de eficientă. 

Lacătul pentru bagaj oferă acel plus de siguranță de care ai nevoie, indiferent de locul în care te afli sau de specificul călătoriei în care ai pornit la drum. 

Lacătul are dimensiuni compacte, este confecționat din materiale rezistente și de cea mai bună calitate. Sunt prevăzute fie cu sistem de închidere prin cheie, fie prin cifru. În plus, există lacăte pentru bagaj dotate cu curele și sisteme de prindere care fac posibilă securizarea eficientă chiar și în cazul trolerelor extra largi.

Descoperă acum toată gama de lacăte pentru bagaje din oferta noastră promoțională. În plus, înainte de a pleca la drum, verifică și starea actuală a trolerului tău. Noi îți oferim numeroase modele de bagaje potrivite pentru toate călătoriile pe care le-ai planificat. Cumpără simplu și rapid, online, de pe eBagaje.ro.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie