Contactează-ne!

031.333.0331

Bagaj de cabină. Cele mai utile produse pe care să le cumperi

07/06/2022
de către Suport netsiter
Bagaj de cabină. Cele mai utile produse pe care să le cumperi

Când călătorești cu avionul trebuie să ai totul bine planificat. De la biletele de zbor, check-in-ul online și până la alegerea bagajelor potrivite, treci prin toate etapele premergătoare vacanței mult dorite.

Desigur, atunci când vorbim despre zboruri și bagaje, cu siguranță ne gândim și la bagajele de mână, cele care îți sunt atât de necesare.

Însă, cum alegi un bagaj de cabină cu adevărat util? Sigur, o borsetă sau o geantă de umăr pot fi soluții, însă ele nu vor putea asigura un spațiu extins în care să adăpostești lucrurile tale esențiale.

În funcție de distanța parcursă sau de durata călătoriei s-ar putea să ai nevoie de un bagaj ceva mai încăpător, însă la fel de confortabil și de compact.

Iată câteva opțiuni care îți pot face călătoria mai plăcută:

  • Rucsac încăpător – un rucsac este varianta cea mai încăpătoare pe care o poți alege. Este o soluție utilă pentru că este bine compartimentat și pentru că poate fi transportat cu ușurință atunci când ești în mișcare.

  • Troler de mici dimensiuni – există trolere care se încadrează în categoria bagajelor de cabină. Cu toate acestea, având o carcasă riguroasă, spațiul de la interior nu este întotdeauna suficient de permisiv.

  • Genți de voiaj – și o geantă de voiaj cu dimensiuni compacte poate fi transportată la bordul avionului. Un mic dezavantaj poate fi reprezentat de modul în care geanta este manipulată în spațiile mici sau aglomerate.

  • Genți pentru călătorii – există genți concepute special pentru călătorii. Ele pot fi dotate cu compartimente speciale pentru cosmetice sau pentru alte lucruri de care ai nevoie la bordul avionului.

  • Serviete sau genți pentru laptop – o servietă sau o geantă pentru laptop se poate tranforma rapid într-un bagaj de cabină versatil și ușor de transportat în special pentru momentele în care călătorești în interes de afaceri.

 

Descoperă oferta eBagaje și alege simplu și rapid bagajul de care ai nevoie în călătoriile tale.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie