Contactează-ne!

031.333.0331

Bagaj de cabină dimensiuni pentru Ryanair

20/11/2023
de către Adriana Adriana
Bagaj de cabină dimensiuni pentru Ryanair

Când te pregătești să călătorești cu avionul, trebuie să știi că orice bagaj de cabină are anumite dimensiuni maxime pe care este indicat să le respecți dacă vrei să eviți achitarea unei suprataxe în aeroport. Totodată, e important să ții cont de faptul că fiecare companie aeriană are propriile sale reguli în ceea ce privește dimensiunea bagajelor. De aceea, am scris aici despre bagaj de cabină dimensiuni pentru Ryanair.

Am analizat cu atenție politica Ryanair, o companie aeriană din Europa care a început să își asigure o prezență constantă și printre companiile aeriene din România. Iată ce am descoperit.

Bagaj de cabină dimensiuni pentru Ryanair: limitele maxime

Ryanair are o politică diferită privind bagajul de mână. Mai exact, are reguli diferite pentru cei care optează pentru serviciul de îmbarcare prioritară.

Pasagerii care aleg să achiziționeze serviciul de îmbarcare prioritară au acces la bordul avionului cu două bagaje de mână – unul de dimensiune maximă 55x40x20cm și unul de dimensiune maximă 40x20x25cm. Greutatea fiecărui bagaj nu trebuie să depășească 10 kilograme.

Pe de altă parte, pentru cei care nu au achiziționat acest serviciu suplimentar de aproximativ 6-10 euro, în funcție de rută/zbor, accesul în cabina avionului este permisă cu un bagaj de dimensiuni maxime de 40x20x25 cm și de o greutate de 10 kg. Acesta trebuie să se încadreze în limitele de dimensiune ale spațiului de sub scaunul din fața pasagerului.

Ce se întâmplă dacă nu respecți dimensiunile stabilite de Ryanair?

Nerespectarea bagaj de cabină dimensiuni pentru Ryanair poate atrage consecințe nedorite. Dacă nu se respectă dimensiunile maxime admise de 40x20x25 cm pentru bagajul de cabină și acesta depășește limita de greutate, ai putea plăti taxe suplimentare.

Este foarte important să ții cont de aceste reguli pentru a avea parte de o călătorie lipsită de griji.

Când ar trebui să iei în considerare bagajul de cală cu Ryanair? 
Decizia de a alege bagajul de cală cu Ryanair devine relevantă în anumite contexte. Dacă ai, spre exemplu, obiecte voluminoase cărora nu le găsești locul sau îți faci griji cu privire la spațiul limitat din cabina avionului, această alegere poate reprezenta cea mai avantajoasă soluție.

În acest moment, compania oferă posibilitatea de a achiziționa bagaje de cală cu greutatea de 20 kilograme și dimensiunile maxime de 81x119x119cm. Pasagerii pot achiziționa până la 3 bagaje de 20 kilograme, atunci când efectuezi check-in-ul pentru un bagaj.

Partea bună este că Ryanair oferă posibilitatea achiziționării bagajului de cală chiar și după achiziționarea biletului de avion. Te invităm să afli mai multe de pe site-ul nostru despre dimensiunile bagajelor de mână ale diferitelor companii aeriene, precum Tarom, Wizz Air, Ryanair, Turkish Airlines, Dan Air și altele.

eBagaje îți prezintă o gamă diversificată de bagaje potrivite pentru toate gusturile și preferințele.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie