Contactează-ne!

031.333.0331

Bagaj de mână sau bagaj de cală: ce să alegi în călătorie

23/10/2023
de către Adriana Adriana
Bagaj de mână sau bagaj de cală: ce să alegi în călătorie

Când vine vorba de călătoriile cu avionul, indiferent de sezon, trebuie să iei mereu în calcul ce tip de bagaj este mai simplu de transportat. Așadar, ai de ales între bagaj de mână sau bagaj de cală, pentru a lua cu tine toate obiectele necesare. 

Fie că zborul are loc toamna, un sezon al provocărilor privind schimbările de temperatură, fie că este în orice alt sezon, este indicat sa fii echipat cu bagajele adecvate.

Bagaj de mână sau de cală: cum alegi valiza potrivită?

Când vine vorba de alegerea unei valize potrivite, este esențial să ții cont de dimensiune, greutate și rezistență. De exemplu, dacă călătorești frecvent cu avionul, ar trebui să optezi pentru o valiză care îndeplinește cerințele companiei aeriene pentru bagajul de mână. Dimensiunea maximă cvasi-universală este de 55x40x20 cm. Asigură-te că este rezistentă la condițiile externe și e ușor manevrabilă.

Caută trolere la prețuri accesibile

Trolerele ieftine pot fi o alegere excelentă dacă vrei să economisești, dar nu vrei să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea bagajului. Dacă știi că te vei plimba în zone cu grad ridicat de umiditate, atunci ai nevoie ca materialul din care este confecționat trolerul ieftin să fie impermeabil. 

Alege să călătorești inteligent cu un bagaj de mână

Un bagaj de mână este alegerea perfectă pentru călătorii rapide și eficiente. Materialele rezistente și impermeabile asigură protecția bunurilor tale, indiferent de condițiile meteo capricioase ale toamnei.

Folosește o pernă de călătorie pentru un zbor confortabil

Pentru un zbor confortabil, poți adăuga chiar și o pernă de călătorie. Fie că ești la primul zbor sau ai deja experiență, fie că drumul va dura doar o oră sau vei petrece o zi în avion, vei simți imediat avantajele unei perne de voiaj. O pernă ergonomică pentru gât poate susține capul și gâtul, permițându-ți să te relaxezi și să dormi mai bine în avion. În plus, cele din spumă cu memorie vor intră perfect în bagajul tău de cabină.

Vezi articolele interzise în bagajul de mână

Lichidele, spre exemplu, trebuie să fie ambalate în recipiente de maxim 100 de mililitri și plasate într-o pungă transparentă cu închidere etanșă. Accesoriile precum pelerina de ploaie sau cizmele de cauciuc pot ajunge în bagajul de cală. Asigură-te că ești informat cu privire la aceste reguli pentru a evita probleme la controlul de securitate.

Pleci pe o perioadă mai lungă de timp? Folosește un bagaj de cală

Pentru călătoriile mai lungi, un bagaj de cală este esențial. Poți opta pentru o valiză cu compartimente modulare pentru a-ți organiza hainele și accesorii. Pentru că acesta trece prin mai multe etape de manipulare și verificare este indicat să alegi un troler rezistent, din material dur și prevăzut cu cifru antifurt.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie