Contactează-ne!

031.333.0331

Cât de încăpător este un troler mare și ce alte alternative poți alege

07/06/2022
de către Suport netsiter
Cât de încăpător este un troler mare și ce alte alternative poți alege

Ai planificat o călătorie alături de familia ta și vrei să iei cu tine cât mai puține bagaje? Sau poate ai rezervat o vacanță ceva mai lungă și ai nevoie de un bagaj cât mai încăpător pentru a avea cu tine toate lucrurile importante. Ei bine, în aceste cazuri probabil ești pregătit să achiziționezi un troler mare.

Însă, cât de încăpător este acest bagaj?

Ei bine, află că un troler mare va avea dimensiuni ce pornesc de la 70 de cm în înălțime. De regulă, majoritatea trolerelor mari au o înălțime cuprinsă între 74 și 78 de cm și sunt prevăzute cu sisteme dedicate pentru o compartimentare cât mai eficientă.

Bagajele au volume generoase atunci când vorbim și despre spațiul util de la interior – de cele mai multe ori aceste volume depășesc valoarea de 90 litri.

Cu toate acestea, trolerele de mari dimensiuni nu sunt tot timpul cea mai bună soluție. Cum faci alegerea corectă? Totul depinde de specificul călătoriilor pe care obișnuiești să le faci. Spre exemplu, atunci când zbori alături de familie o variantă bună pot fi și seturile de trolere, cu dimensiuni potrivite pentru fiecare membru al familiei. Și, în cazul în care călătorești singur poți opta pentru mai multe opțiuni sau combinații de bagaje: trolere mici, trolere medii, bagaj de cabină, rucsacuri sau chiar genți de voiaj de dimensiuni compacte și prevăzute cu role.

Nu uita ca atunci când alegi un bagaj nou să iei în considerare toate nevoile pe care le ai, nu doar cele legate de spațiul de la interior. Vei avea nevoie să te miști rapid și confortabil în spații înguste dar și să transporți trolerul pe diverse tipuri de suprafețe. Citește cu atenție specificațiile produselor înainte de achiziție. Desigur, dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita și contactează-ne.

Vezi acum toată oferta de trolere în catalogul eBagaje.ro.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie