Contactează-ne!

031.333.0331

Ce sunt trolerele medii și când să le cumperi

07/10/2022
de către Suport netsiter
Ce sunt trolerele medii și când să le cumperi

Vrei un nou bagaj pentru călătoriile tale? Poate cele vechi s-au deteriorat sau poate îți dorești un produs mai rezistent, silențios și confortabil de transportat atunci când ești în mișcare.

Noi îți oferim o gamă variată de trolere, genți de voiaj, rucsacuri și multe alte tipuri de bagaje cu care să uiți de grija călătoriilor tale.

Ai văzut în oferta magazinului online trolere medii și nu știi exact dacă să le cumperi sau nu? Află că acest tip de bagaj se referă la o dimensiune standard care îl face potrivit pentru zborul cu avionul. Nu, nu ne referim la bagajele de cabină sau de mână, ci la cele de cală, adică cele pentru care, de regulă, trebuie să plătești în plus atunci când îți rezervi un bilet de zbor.

Trolerele medii au dimensiuni care pornesc, de cele mai multe ori, de la 50 cm în înălțime și care pot ajunge și până la dimensiuni ce depășesc 70 cm. Așadar, poți alege bagajul în funcție de specificul călătoriei sau de modalitatea în care călătorești cel mai des.

Desigur, un troler mediu nu este recomandat doar în cazul zborului cu avionul. El este un bagaj compact, ușor de transmportat și de manevrat chiar și atunci când urmează să călătorești cu trenul sau cu mașina. Avantajul său principal constă în dimensiunea potrivită care asigură o compartimentare eficientă la interior dar confort în manevrare și transport.

Descoperă acum trolerele medii în oferta eBagaje și alege-l pe cel potrivit pentru tine și familia ta.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie