Contactează-ne!

031.333.0331

Câștigă un City Break la Brașov

29/03/2024
de către Suport netsiter
Câștigă un City Break la Brașov

Tombolă: City Break la Brașov pentru două persoane

Descoperă frumusețea Brașovului, unul dintre cele mai frumoase orașe din România. eBagaje îți oferă o vacanță la Brașov pentru două persoane, timp de două nopți, în perioada 24-26 mai.

Cum Participi? 

Plasează una sau mai multe comenzi pe site-ul www.ebagaje.ro în perioada 1-28 aprilie 2024 și intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unui City Break în Brașov.
Cu cât plasezi mai multe comenzi, cu atât ai mai multe șanse să câștigi.

[Citește Regulamentul Complet]

Ce poți câștiga?

Pregătește-te să descoperi frumusețea și istoria fascinantă a Brașovului. Ai șansa de a te bucura de un City Break de vis, care include două nopți de cazare la un hotel de lux de 4 stele, mic dejun delicios inclus și acces exclusiv la facilitățile spa.

Situat în apropierea Gării Brașov, hotelul oferă un avantaj deosebit pentru călătorii, având acces la facilități multiple și la mijloacele de transport în comun. Astfel, vei putea explora cu ușurință centrul orașului și împrejurimile. 

Când se aleg câștigătorii?

Tragerea la sorți se va efectua pe 30 aprilie 2024, prin aplicația random.org

Câștigătorul va fi contactat prin e-mail și telefonic pentru a-și revendica premiul și a se bucura de experiența unui City Break la Brașov.

Descoperă Brașovul Medieval

Descoperă Brașovul ebagaje

Brașovul este o destinație plină de istorie și frumusețe, cu atracții impresionante precum Biserica Neagră, Poarta Ecaterinei, Piața Sfatului și Poiana Brașov. Fie că ești pasionat de istorie, natură sau gastronomie, Brașovul te va încânta cu atmosfera sa autentică și peisajele de neuitat.

Descoperă frumusețea și istoria orașului Brașov și intră acum în Tombola City Break la Brașov pentru șansa de a câștiga un sejur de neuitat în inima Transilvaniei.

Start Cumpărături

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie