Contactează-ne!

031.333.0331

Cum alegi corect o geantă pentru bicicletă

08/04/2022
de către Suport netsiter
Cum alegi corect o geantă pentru bicicletă

Dacă îți place mersul pe bicicletă și îl preferi momentelor în care te deplasezi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun, atunci cu siguranță cauți și accesorii care să îți ofere tot confortul de care ai nevoie.

În călătoriile tale ceva mai lungi sau atunci când folosești bicicleta în drumul spre serviciu, îți vei dori să poți transporta toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei. Sigur, un rucsac este util, însă nu este întotdeauna suficient de încăpător, în special dacă la interios se află deja un laptop.

Așadar, pentru a-ți accesoriza bicicleta cu un bagaj special conceput pentru acest scop, îți recomandăm achiziționarea unei genți pentru bicicletă.

Aceasta este confecționată din materiale durabile, rezistente la uzura zilnică, impermeabile și plăcute vizual datorită texturii și conceptului grafic pe care îl poți alege. În plus, geanta pentru bicicletă este prevăzută cu sisteme speciale de prindere, sigure și cu acționare rapidă, pentru un confort sporit. De exemplu, poți lua cu tine geanta atunci când ai ajuns la destinație prin simpla acționare a clemelor cu închidere/deschidere rapidă.

Gențile de bicicletă se pot prinde de portbagajul prevăzut și pentru un plus de echilibru sunt, de regulă, compuse din două părți – una pentru fiecare latură a bicicletei. Desigur, ai modele și cu prindere pentru cadru sau chiar pentru ghidonul bicicletei. În acest sens, alegerea ta depinde de dimensiunea genții, greutatea acesteia și de modelul pe care îl preferi.

Te așteptăm cu numeroase opțiuni de bagaje pentru bicicletă în catalogul online eBagaje.ro. Comandă simplu și rapid produse de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie

Postări recente