Contactează-ne!

031.333.0331

Cum să protejezi electronicele în bagaj în timpul călătoriilor

09/10/2023
de către Adriana Adriana
Cum să protejezi electronicele în bagaj în timpul călătoriilor

Fie că vorbim despre o călătorie de afaceri sau pentru a ajunge la destinația de vacanță, oamenii se deplasează din ce în ce mai mult. Indiferent de motivul pentru care fac acest lucru, cei mai mulți dintre ei se asigură că au aplicat cele mai eficiente metode de împachetare înainte să ajungă la check-in sau înainte să pornească motorul mașinii.

Protejarea electronicelor în bagaj în timpul călătoriilor este în majoritatea cazurilor neglijat, deși nu ar trebui. Dispozitive precum telefoanele, tabletele, laptopurile și camerele foto sunt esențiale în călătorii.

Iată cum să protejezi electronicele în bagaj în timpul călătoriilor.

Alege cu grijă accesoriile de protecție

La alegerea accesoriilor de protecție, asigură-te că dispui de huse și etui de calitate pentru fiecare dispozitiv. Un etui pentru laptop cu interior căptușit poate preveni deteriorarea acestuia în timpul transportului. Dacă vei călători cu laptop, tabletă, telefon sau alte dispozitive, asigură-te că ai încărcătoarele corespunzătoare și, eventual, un adaptor de priză.

Folosește un adaptor de priză pentru destinația ta

Când te pregătești pentru o călătorie internațională, una dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare este alimentarea dispozitivelor electronice. Deoarece priza și tensiunea electrică pot varia de la o țară la alta, este esențial să folosești un adaptor potrivit pentru destinația ta. Dacă alegi să vizitezi Regatul Unit, de exemplu, va trebui să alegi un adaptor special.

Alege un organizator de bagaje

Aparatul foto, actele, laptopul și tableta nu trebuie lăsate niciodată acasă, dar nu uita să le depozitezi în siguranță. E recomandat să alegi un bagaj care să-ți permită să distribui obiectele pe categorii. Din acest motiv, poți lua în considerare un organizator de bagaje eficient.

La eBagaje ți-am pregătit o gamă variată de organizatoare de bagaj inteligent compartimentate, confecționate din materiale impermeabile și rezistente la uzură.

Ia-ți o geantă de laptop

Cauți un bagaj sigur pentru device-ul tău portabil dar suficient de încăpător și pentru alte electronice ? Atunci ia în calcul un rucsac pentru laptop multicompartimentat.

Geanta pentru laptop are și ea un compartiment dedicat pentru siguranța dispozitivelor portabile însă este prevăzută și cu spații destinate altor bagaje adiționale. De aceea, poate fi foarte utilă dacă urmează să călătorești cu avionul; în acest caz o poți folosi fără probleme ca bagaj de cabină.

Folosește o servietă cu role

O servietă cu role este o geantă care împrumută din beneficiile unei serviete standard, însă este mai bine compartimentată decât o servietă clasică; este mult mai rezistentă și mai versatilă. Vine echipat[ cu roți și mâner retractabil, ușurând transportul documentelor și electronicelor.

Ideală pentru transportul documentelor și obiectelor, servieta cu role oferă organizare și stil, fiind preferate de cei care apreciază eficiența și aspectul profesional în deplasări.

Alături de această servietă modernă, poți avea și un troler sau o geantă de voiaj, ceea ce îți va asigura tot necesarul în timpul călătoriei tale.

Îți aducem cea mai variată gamă de bagaje și accesorii pentru călătorii lipsite de griji. 

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie