Contactează-ne!

031.333.0331

De ce este bine să ai un cântar electronic pentru bagaje mereu la îndemâna ta

08/12/2022
de către Suport netsiter
De ce este bine să ai un cântar electronic pentru bagaje mereu la îndemâna ta

Greutatea potrivită a bagajului reprezintă mereu o provocare. Și, de cele mai multe ori, o sursă suplimentară de îngrijorare. Dacă atunci când pleci de acasă spre destinația mult dorită ești ceva mai atent cu bagajele tale și ești sigur că trolerul va trece proba cântarului de pe aeroport, la întoarcere s-ar putea să îți fie greu să aproximezi care este greutatea exactă. Asta pentru că, pe lângă lucrurile esențiale, ai mai înghesuit și recentele cumpărături și suveniruri. 

Tocmai pentru astfel de situații este recomandat un cântar electronic pentru bagaj

Cântarul pentru bagaj are dimensiuni mici și este compact. Așadar, îl poți transporta ușor și fără griji chiar și în bagajul de mână. Îl ai cu tine în vacanță și îl poți folosi ori de câte ori vrei să te asiguri de greutatea exactă a trolerului tău. 

În plus, accesoriul poate fi folosit și pentru a cântări un rucsac sau orice alt tip de bagaj, indiferent de dimensiunile sau de greutatea totală a acestuia. 

Funcționarea cântarului pentru bagaje este una simplă și intuitivă. Tot ce trebuie să faci este să atârni bagajul tău de cântar folosind sistemul de prindere prevăzut. Afișajul electronic îți va oferi instant toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi sigur că nu vei plăti în plus la aeroport. 

Descoperă acum gama de accesorii pentru bagaje din catalogul online eBagaje. Desigur, dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, nu ezita și scrie-ne. Suntem mereu alături de tine.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie