Contactează-ne!

031.333.0331

De ce să îi cumperi copilului tău o gentuță pentru călătorii

06/01/2023
de către Suport netsiter
De ce să îi cumperi copilului tău o gentuță pentru călătorii

Atunci când merg la școală, când ies la plimbare în parc, când se duc spre sala de sport sau chiar în momentele în care pleacă în vacanță, cei mici au și ei nevoie de accesorii de călătorie potrivite. În funcție de fiecare ieșire copii vor dori, asemeni adulților, să se simtă confortabil în timp ce arată cât mai bine. 

De aceea, gențile speciale pentru copii pot reprezenta accesoriile mult dorite de toată lumea. Așa cum o să poți descoperi, în catalogul eBagaje se regăsesc modele variate de genți create pentru a fi pe placul celor mici. 


Poți alege modelul în funcție de dimensiune, compartimentare, material, sistem de purtare sau de modelul imprimat, unul care poate fi simplu sau inspirat din universul preferat al copiilor. 


Spre exemplu, pentru cei mai mici dintre ei, se pot alege genți care se transformă în scaun înălțător. Sau, o geantă care poate fi folosită și pentru a servi micul dejun. Ori, chiar o geantă sport de dimensiuni compacte pe care cel mic să o aibă aproape atunci când își urmează sportul preferat. 


Gențile pentru copii sunt realizate din grijă pentru sănătatea lor, fiind prevăzute cu sisteme confortabile de transport dar și cu compartimente inteligente care să ușureze purtarea indiferent de situație sau de greutatea bagajului. 


Descoperă toate modelele disponibile în oferta eBagaje. Nu uita să verifici și modele de ruscacuri pentru copii sau gama de borsete și de genți de umăr ori chiar trolerele de mici dimensiuni potrivite pentru vacanțele cu familia sau pentru excursiile cu școala. 


Pentru informații suplimentare, îți stăm la dispoziție, așadar, nu ezita să ne contactezi. 

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie