Contactează-ne!

031.333.0331

Dimensiuni bagaj de mână Wizz Air

20/11/2023
de către Adriana Adriana
Dimensiuni bagaj de mână Wizz Air

Când alegi să călătorești cu avionul, trebuie să ții cont de anumite reguli precum greutatea și dimensiunea bagajelor.

Din acest motiv, ți-am pregătit informații despre politica Wizz Air, compania aeriană maghiară care oferă zboruri către diferite destinații din Europa, la prețuri acceptabile. Pe lângă rețeaua de destinații externe, cu Wizz Air te poți bucura inclusiv de zboruri interne. De aceea, vorbim despre dimensiuni bagaj de mână la Wizz Air, mai departe.

Limite greutate și dimensiuni bagaje de mână Wizz Air

Limita maximă acceptată pentru greutatea bagajului de mână este stabilită la 10 kilograme și cuprinde atât conținutul trolerului cât și greutatea bagajului în sine. 

Dimensiunile maxime admise pentru bagajul de mână sunt de 40 x 30 x 20 centimetri. Această dimensiune include întreg bagajul. Iar dacă ai un troler de cabină, care intră în compartimentul de deasupra capului, trebuie să iei în considerare atât roțile acestuia cât și mânerul. 

Politica standard a companiei Wizz Air permite prezența la bord cu un singur bagaj de mână. Totuși, pentru pasagerii care optează pentru serviciul de îmbarcare prioritară WIZZ Priority, le este permis accesu cu un bagaj de mână de dimensiuni standard, dar și cu un bagaj extra pentru compartimentul de deasupra, care să aibă dimensiunile maxime de 55 x 40 x 23 centimetri.

Ce se întâmplă dacă nu respecți dimensiunile stabilite de Wizz Air?

Nerespectarea dimensiuni bagaj de mână Wizz Air poate aduce costuri suplimentare sau întârzieri la poarta de check-in către avion. Este foarte important să ții cont de aceste reguli pentru a avea o călătorie fără surprize neplăcute.

Vezi aici mai multe dimensiuni acceptate pentru bagajul de mână și de la alte companii aeriene.

Când ar trebui să iei în considerare bagajul de cală cu Wizz Air? 

Atunci când călătorești cu obiecte voluminoase și te îngrijorezi de spațiul limitat de care dispui în cabina avionului, te poți orienta către bagajul de cală. Acesta este ideal pentru călătoriile mai lungi, dar și pentru depozitarea mai multor bunuri personale, oferindu-ți confortul și spațiul necesar pentru a te bucura de o călătorie fără griji. Din fericire, există diferite genți concepute special pentru călătorii care pot fi realizate cu compartimente speciale pentru depozitarea tuturor accesoriilor de care ai nevoie.

eBagaje îți oferă o gamă diversă de bagaje de mână și de cală pentru călătorii fără griji alături de Wizz Air. 

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie