Contactează-ne!

031.333.0331

Packing list pentru city break-uri toamna: Ce să nu omiți

02/10/2023
de către Elena Sumila
Packing list pentru city break-uri toamna: Ce să nu omiți

Toamna este una dintre cele mai bune perioade pentru călătoriile de tip city break. Reîncep concertele, teatrele își redeschid stagiunea în sălile de spectacol, obiectivele turistice nu mai necesită ore de stat la coadă, iar peisajele sunt minunate. Pentru a te bucura la maximum de experiența unei astfel de călătorii în acest sezon, este indicat să îți organizezi bagajul. 

Iată ce ar trebui să nu omiți să iei cu tine.

Articole vestimentare în straturi

Pentru un city break de toamnă reușit, alege cu grijă articolele vestimentare. Optează pentru straturi ușoare, precum cămăși și cardigane, pentru a face față schimbărilor de temperatură. Adaugă o pereche de blugi sau pantaloni confortabili și încălțăminte potrivită pentru mersul pe jos. Nu uita de o geacă impermeabilă și accesorii utile, precum umbrelele. Cu aceste elemente, vei fi pregătit pentru orice.

Un troler compartimentat și impermeabil

Un troler de dimensiuni medii sau mari, îți va permite să iei cu tine inclusiv diferite straturi de haine și încălțăminte de toamnă. Alege un troler bine compartimentat, cu buzunar dedicat pentru haine subțiri si spațiu generos pentru restul lucrurilor.

Din fericire, există o sumedenie de trolere de unde poți alege, de la mici la mari, de la trolere ieftine la cele scumpe, realizate din sisteme dedicate pentru o compartimentare eficientă. Acestea pot fi confecționate din policarbonat, poliester, polipropilenă sau alte materiale foarte rezistente care să facă față provocărilor unei călătorii în sezonul ploios.

Un rucsac ușor și impermeabil pentru explorări

Un rucsac mic este perfect pentru a transporta obiectele personale și pentru a nu fi nevoit să iei un bagaj mare în orașul pe care-l vizitezi. Este recomandat să porți un rucsac impermeabil pentru a-ți păstra hainele și accesoriile uscate în cazului vreunei averse de ploaie neașteptate. 

Pe piața actuală există o mulțime de rucsacuri ușoare care să nu-ți îngreuneze aventura, ideale și pentru drumeții.

Cu lucrurile potrivite, vei putea sa te bucuri de fiecare clipă al acestui anotimp colorat. Asigură-te că ai pregătit tot ceea ce trebuie pentru a face din city-break-ul tău o experiență de neuitat.

Alături de eBagaje.ro, te poți lăsa purtat de farmecul unui city break de toamnă!

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie