Contactează-ne!

031.333.0331

Troler de 40x30x20 cm. La ce îți folosește?

07/10/2022
de către Suport netsiter
Troler de 40x30x20 cm. La ce îți folosește?

Trolerele vin în dimensiuni variate. Poți alege pentru vacanțele tale bagaje mai mici, mai mari sau chiar seturi de trolere pentru toată familia. Există chiar și dimensiuni extra largi pentru bagaje care oferă un spațiu cât mai încăpător la interior.

Însă, cu toate acestea, printre cele mai populare tipuri de trolere sunt cele cu dimensiunile specifice de 40x30x20 cm. La ce deservesc aceste bagaje și de ce sunt ele atât de căutate?

Ei bine, răspunsul este simplu: pentru că aceste dimensiuni reprezintă standardul agreat de majoritatea companiilor aeriene în ceea ce privește bagajul de cabină, cunoscut și sub denumierea de bagaj de mână. Adică acel troler, rucsac sau geantă de voiaj pe care ai voie să îl iei cu tine la borbul avionului fără a fi nevoie să plătești în plus.

Desigur, dimensiunile de 40x30x20 cm sunt cel mai des întâlnite, dar există companii aeriene care folosesc un standard ușor diferit. Așadar, înainte de a cumpăra un troler pe care să-l folosești ca bagaj de cabină asigură-te că el respectă regulile impuse de compania de zbor cu care urmează să călătorești.

Altfel, dacă cauți un troler ieftin, dar de calitate, te așteptăm în catalogul online eBagaje.ro. Ai o gamă variată de bagaje pentru orice tip de călătorii. Descoperă acum toate ofertele noastre.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie