Contactează-ne!

031.333.0331

Trolere din material textil. Sunt sau nu o soluție potrivită?

09/09/2022
de către Suport netsiter
Trolere din material textil. Sunt sau nu o soluție potrivită?

Atunci când cumperi un nou bagaj cu siguranță ai în vedere mai multe criterii. Dimensiunea, compartimentarea, tipul bagajului, design-ul său și, desigur, prețul de achiziție.

Dacă oscilezi între un troler din carcasă dură sau unul din material textil, astăzi o să vedem în funcție de ce elemente să faci alegerea cea mai bună.

Trolerul este bagajul cel mai popular datorită compartimentării eficiente și a posibilității de manevrare facilă. Și da, poate fi achiziționat și în funcție de material, nu doar de dimensiune.

Trolerele din carcase dure sunt potrivite atunci când călătorești cu avionul și, mai mult decât atât, atunci când ai un bagaj de cală. Asta pentru că, de cele mai multe ori, trolerele sunt manipulate fără prea mare atenție în aeroporturi.

Dacă ai un troler pe post de bagaj de cabină, atunci nu este neapărată nevoie de acea carcasă rezistentă. Tu vei avea mult mai multă grijă de bagajul tău și atunci nu stai cu grija deteriorării trolerului.

Trolerele din material textil sunt mai versatile permițând aranjarea unui volum mai mare de lucruri la interior. Pot fi mai ușoare decât trolerele din ABS și pot avea mai multe compartimente la interior. Însă, materialul textil se poate uda și murdări mai ușor. Așadar, ar fi mai potrivit pentru situațiile în care nu trebuie să te miști prea mult în spațiile de la exterior.

Poți cumpăra fără nicio problemă trolere din material textil. Însă, trebuie să știi care sunt avantajele și dezavantajele sale. Da, poate fi mai accesibil decât un troler cu carcasă dură și poate să îți permită mai multă libertate în aranjarea lucrurilor de la interior. Însă, îți poate pune probleme atunci când condițiile meteorologice de la exterior nu sunt favorabile și nu este neapărat cea mai indicată soluție atunci când îl folosești ca bagaj de cală.

În oferta eBagaje vei găsi mereu o gamă variată de trolere alături de multe alte opțiuni pentru călătorii confortabile.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie