Contactează-ne!

031.333.0331

Corturi de joaca

Filtrează Filtrează

Corturi de joaca

- 50%
PRP: 449.99 Lei
399.99 Lei
- 50%

199.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni
- 50%
PRP: 449.99 Lei
399.99 Lei
- 50%

199.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni

Fiecare copil merită un colțișor al său, unde poveștile prind viață, iar aventurile imaginare sunt la ordinea zilei. Corturile noastre de joacă sunt concepute să devină acel spațiu magic unde micuții pot explora, visa și se juca ore în șir. Oferim corturi de joacă potrivite oricărui decor. Te așteaptă designuri variate și multe alte accesorii pentru copii.

Alege cortul de joacă perfect pentru copilul tău

Materialele ușoare, dar rezistente, asigură siguranța și durabilitatea, iar montarea simplă înseamnă că aventura poate începe în doar câteva minute. Fiecare cort este dotat cu ferestre și uși, care nu doar că asigură ventilația, dar și încurajează jocul interactiv și dezvoltarea socială. Este cadoul ideal pentru a încuraja joaca independentă și imaginația. La eBagaje găsești și genți pentru copii.

Construite pentru a rezista, corturile sunt sigure pentru copii, asigurând ore întregi de distracție și joacă. Ușor de asamblat și demontat, pot fi mutate cu ușurință pentru a se potrivi oricărui spațiu de joacă, fie el în interior sau în aer liber.

Oferă-i copilului tău cadoul de neuitat al unei lumi proprii, unde poate citi, juca sau pur și simplu relaxa în propriul său cort de joacă. Descoperă acum colecția de pe eBagaje.ro și vezi care cort de joacă îi va lumina imaginația celui mic!