Contactează-ne!

031.333.0331

Penare

Filtrează Filtrează

Penare

- 17%
209.99 Lei
- 17%

174.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni
- 17%
209.99 Lei
- 17%

174.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni
- 17%
179.99 Lei
- 17%

149.99 Lei (Incluzand taxa)
Mai multe opțiuni

Adu un zâmbet pe chipul copilului tău cu un penar nou și atrăgător sau un ghiozdan pentru copii cu eroul preferat. Colecția eBagaje de penare pentru cei mici vine în întâmpinarea nevoilor și gusturilor celor mai jucăuși prichindei. De la penare cu personaje din desene animate preferate, la modele clasice și elegante, avem opțiuni pentru fiecare elev.

Găsește penarul ideal pentru micul tău școlar

Datorită materialelor rezistente, penarul ales va rezista uzurii zilnice, iar designurile ingenioase cu mai multe compartimente îți vor ajuta prichindelul să-și găsească rapid instrumentele de scris. Penarele din selecția eBagaje sunt create pentru a încuraja organizarea și independența, oferind în același timp un acces ușor la creioane, markere și alte accesorii necesare în sala de clasă.

Alege dintre varietatea noastră de penare și rucsacuri pentru copii și oferă-i micului tău poznaș instrumentul perfect pentru a-și exprima personalitatea și pentru a-și păstra instrumentele de scris în ordine. Descoperă acum selecția noastră și pregătește-l pe micuțul tău pentru succesul școlar cu un penar pe gustul său!