Contactează-ne!

031.333.0331

Transport și plată

Pentru transportul produselor comandate, eBagaje.ro iti ofera mai multe variante de curier rapid, costul transportului fiind de: 24.99 lei 

Pentru comenzile cu valoare de peste 400 lei eBagaje.ro iti ofera transportul gratuit.

Timpul estimativ de livrare este de 24 - 48 ore.

Termenul de livrare de mai sus este estimativ si reprezentativ pentru majoritatea cazurilor, acesta fiind influentat de gradul de incarcare si activitatea firmelor de curierat cu care colaboram, ce poate duce la intarzieri fata de termenul estimat.

 

Modalitățile de plată acceptate sunt:

- Plata Ramburs – platesti Curierului contravaloarea produsului

 

- Plata online cu Card Bancar direct pe site, situatie in care clientul este sfatuit sa se asigure telefonic sau prin email ca produsul (produsele) solicitate sunt disponibile pe stoc.

Daca ati ales metoda de plata " ONLINE PRIN CARD BANCAR " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D SECURE" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

- Plata cu Ordin de Plata

 

- Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.